Драги пријатељи,

Желим да поделим са вама невероватну причу о породици Босиљкановић из Мосне код Доњег Милановца који смо недавно помогли као хуманитарна организација Пут Истина Живот.

Пре десет година, ова породица је доживела трагедију иу пожару изгубили су све. Изгубили су свој дом, своје ствари, а најтеже од свега, изгубили су две мале девојчице. (опширније кликните на линк https://www.kurir.rs/crna-hronika/1607247/video-uzasnuti-otac-izgorelih-devojcica-sahranio-sam-ih-istom-kovcegu-neka-se-jedna-drugoj-nadu

Након трагедије, живот је био веома тежак за ову породицу. Живели су у кући без струје и воде, у врло лошим условима. Били су сиромашни и свакодневно су се борили да преживе. Путујући пешке сатима кроз шуму сваки дан до школе и села Мосна. (кликните на линк да бисте погледали целу фото галерију  https://photos.app.goo.gl/3VtzJo5N7eQEd7Nm7

Али онда се догодило нешто невероватно. Захваћујући подршку многих дивних људи и донатора, успели смо да купимо кућу за ову породицу у Мосни, код Доњег Милановца. Затим смо реновирали и комплетно припремили кућу, тако да је сада сасвим нова и предива. Посебно смо обратили пажњу на дечије собе и направили их као да су из бајке. Када су деца први пут видела своје нове собе, плакала су од среће, и речи су мале да бих могла да вам опишем њихову реакцију, али верујем да можете да замислите.

Али ово је само део приче. Оно што је заиста инспиративно је чињеница да смо успели да учинимо да се ова породица осећа поново као да је део заједнице. Њихови родитељи су сузама у очима захвалили свима који су помогли и рекли да се осећају као да су добили нови живот. Ова породица сада има нову наду и веру у боље сутра. Деца и цела осмочлана породица не мора више да спава на два кревета, већ свако у свом новом кревету. Деца сада више не морају да пишу куће на коленима већ на новим радним столовима. први пут у животу има своју веш машину и прелепу кухињу са новим посуђем.

ОВДЕ МОЖЕТЕ КЛИКОМ НА ЛИНК ВИДЕТИ ЦЕЛОКУПАН АЛБУМ КАО И ВИДЕО О НОВОЈ КУЋИ И НАПОКОН СРЕЋНОЈ ПОРОДИЦИ  https://photos.app.goo.gl/mkqwJYBmTWiRHMZS9

Овај догађај нас подсећа на важност хуманости и доброте у данашњем свету. Када сви радимо заједно и када се трудимо да учинимо нешто добро за друге, можемо учинити чуда. Захваљујући великодушности наших донатора, успели смо да учинимо велику разлику у животињама ове породице.

Стога, желим да задовољим свим дивним људима и организацијама које су нам помогле да остваримо овај подухват. Хвала вам на подршци и на томе што сте омогућили да ова породица поново има наду и веру у бољу сутра.

Али наш посао се не завршава овде. Још много људи треба нашу помоћ и подршку. Позивам све да подржи наш рад и да помогнем онима којима је то потребно. Када сви радимо заједно, можемо учинити свет бољим местом за све нас.

Подржите наш рад.

Хвала вам!